Videoer

Ironman/2009

Et instrumentalt nummer, som er en hyldest til deltagere i dette kendte lang-distance triathlon-løb. Nummeret gik tabt, men jeg genfandt det dog, i en lidt ringere kvalitet.

Gå til nummeret Ironman (2009)

Chaos/2020

December 2019 startede et virus udbrud (også kendt som COVID-19) i Kina i provinsen Wuhan . Denne virus spredte sig til resten af verden, og nåede Danmark den 27. februar via en rejsende fra Norditalien. Denne virus rammer især ældre og folk med kroniske sygdomme. I værste fald man kan dø af denne lungeinfektion. Andre får influenza-lignende tilfælde, med vejrtrækningsproblemer og høj feber i værste fald. Regeringen tog midt i marts 2020 tiltag som at lukke skoler og andre institutioner i 14 dage (til at starte med) for at undgå smittespredning, små virksomheder som f.eks. frisører, barer, restauranter måtte lukke midlertidigt ned, ligesom idrætsforeninger, efterskole mv. En masse-hamstring fandt sted de første dage - især på toiletpapir - selvom der ingen grund var til dette. En økonomisk hjælpe-kompensations-pakke blev frigivet af regeringen, så mange virksomheder med kundenedgang, og manglende omsætning, fik økonomisk hjælp til at beholde medarbejdere, men mange blev desværre også nødsaget til helt at dreje nøglen helt om, hvor medarbejdere blev afskediget. Folkemængder til koncerter og andre større arrangementer blev også skærpet, først til 500, så til 10, men koncerter blev til sidst helt aflyst. Det bedste råd var, at man kun mødtes to og to i god afstand, eller helt at blive indendørs. Supermarkeder havde dog åbent, så befolkningen stadig havde mulighed for at købe dagligdags-ting.

Jeg blev inspireret til et instrumentalt nummer af hele denne kedelige og tragiske situation, og det blev til nummeret “Chaos”. Nummeret er indspillet on-the-fly, så der er ikke blevet lavet re-take, eller spillet over efterfølgende. Meningen var, at det skulle være spontant, og er derfor heller ikke blevet øvet forud for optagelsen. Den kommer direkte fra hjertet.