Blog

Nyt instrumentalt nummer “Chaos”

Grundet Corona-krisen, eller COVID-19 epidemien, fik jeg 3 mdr. orlov fra mit job, hvilket gav mig tid til at sætte mig ned, og bruge lidt tid på musikken. Pludseligt fik jeg inspiration til et nummer, og i løbet af 10 minutter, havde jeg grundsporet klar. Hele denne kedelige tragiske, kaotiske situation, hvor mange familier rammes af enten økonomisk ruin, eller i værste fald af dødsfald overalt i verden, gav mig følelsen af magtesløshed, og tristhed. Nummeret Chaos er et spontant nummer, hvor intet er øvet på forhånd, men er optaget on-the-fly i eet take. Det kommer derfor lige fra hjertet, med tanke på alt det tragiske situationen byder på, og et ønske og håb om, at der hurtigst muligt igen kommer lys for enden af tunellen. Tag Jeres forholdsregler og pas på hinanden derude. Dette er blot et sort kapitel i historien, og det skal bare overstås, så vi igen kan gense vores kære familie, venner og bekendte – hvor vi kan nyde og sætte pris på dem vi har.

I skrivende stund har vi på over 30 dage 123 døde i Danmark, hvor Italien og Spanien ligger på en kedelig første og andenplads i verden med hhv. 13.155 og 9.387, forfulgt af USA med 4.757. På verdensplan pt. er ca. 50.000 døde pga. Covid-19. Heldigvis bliver størstedelen af de smittede dog raske, mens ældre (fleste over 80 år) og folk med kroniske sygdomme, bliver ramt hårdt af denne lungeinfektion.

Musikvideoen “Chaos”, finder du under menuen “Videoer”.

Believe

Så er et nyt nummer undervejs. Denne gang er det Believe, der har temaet at man er sin egen lykkes smed. Alle beslutninger man tager her i livet (gode såvel dårlige), giver nogle konsekvenser man må leve med, og måske lære af.

Der var vægt på, at der skulle være et vers med lidt skiftende toner, gerne lidt tungt, og der blev faktisk leget lidt med det vokalmæssige, og hverken tekst eller oprindelig ide til sangmelodi, blev en del af den færdige udgave. Faktisk kom teksten først til, efter at musikken var færdig, og flere dele af nummeret tog en anden drejning end oprindelig udtænkt. Faktisk kom guitarriffet i starten først til, da slutningen skulle laves. Her blev det valgt, at det skulle gå igen i starten, mellemstykket og som afslutning.


Ny hjemmeside

Nu er hjemmesiden ved at være køreklar, og stadig mere er i vente.

Jeg har lavet en side med “musikken”, hvor fortrinsvis nyt materiale kan tilgås, men det er også meningen, at tidligere numre vil finde vej.

Videosiden er for musikvideoer, og videoer der viser hvordan et nummer skabes, og eventuelle numre, der ikke helt fandt vejen og endte i skuffen.

Så følg med her på siden, hvis du er interesseret i musik, eller bare ønsker at følge lidt med i min musiske verden og om kommende projekter.

Husk at du kan logge ind, hvis du ønsker at kommentere fremtidige tråde.

Med dette, vil jeg blot ønske velkommen til.